Показать сообщение отдельно
Старый 30.11.2011, 18:00   #868
Оля Поля

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Я привела тебя домой * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *И теплым супом накормила, * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *И отогрела, и отмыла, * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * И стал ты абсолютно мой. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Соседка искоса смотрела, * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ворчала в спину и в лицо. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * А я сдала свое кольцо * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *И потеплей тебя одела. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Я умилялась на тебя, * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Когда ты чавкал *и зевал. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Жаль, никогда не целовал, * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Но и не обижал меня. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *С тобой гуляла я в мороз, * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Дыханьем уши согревала * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * И поняла, как не хватало * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Тебя, мой милый, славный... ПЕС!